Stichting BRAVOO

Stichting BRAVOO (Brabants Verenigd Openbaar Onderwijs) is met ingang van 1 januari 2006 ontstaan na de fusie van de besturen van de openbare basisscholen in de gemeenten Dongen, Geertruidenberg, Loon op Zand en Waalwijk. OBS de Springplank is een van de twaalf basisscholen die deel uitmaakt van de Stichting BRAVOO.

Wij houden ons bezig met het belangrijkste wat ouders hebben: hun kinderen. Wij willen graag dat kinderen met plezier naar school gaan. Een school waarin zij uitgedaagd worden om veel te leren, een school ook waar een ontspannen, rustige sfeer hangt en waar samen veel gelachen wordt. In de groep wordt het leren met krachtige moderne ICT-middelen ondersteund door leerkrachten die hoge verwachtingen hebben van de kinderen en van elkaar. Scholen die een goede relatie hebben met partners midden in hun wijk. Kortom een BRAVOO-school die bindt en beweegt.

Voor meer informatie zie: www.stichtingbravoo.nl