Juffrouw Petra, directeur

Hoi, ik ben juf Petra en sinds augustus 2018 directeur van de Springplank en Westerkim in Dongen. Voordat ik directeur werd heb ik gewerkt als orthopedagoog, intern begeleider, leerkracht en remedial teacher.

Ik woon samen met mijn man, zoontje en 2 katten. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken en speel ik saxofoon bij de fanfare. Verder houd ik van wandelen, tuinieren en kamperen.

Ik vind het heel fijn om te mogen werken op de Springplank. Het is een gezellige kleine school, waar iedereen elkaar kent. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op onze school en dat kinderen graag naar school gaan. Ken je onze school nog niet? Kom eens een keer met ons kennismaken. Je bent van harte welkom!

Juf Corina, leerkracht groep 1-2, vertrouwenspersoon

Ik ben Corina Broeders. Ik ben al vele jaren verbonden aan de Springplank. Ik ben van maandag t/m donderdag aanwezig in groep 1-2. Het werken met kleuters is elke dag weer anders en zorgt dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.

Juf Robin, leerkracht groep 3/4, IB, ICC

Mijn naam is Robin Cornelissen-Laurijssen. Dit wordt alweer mijn elfde jaar op de Springplank! Je kunt me op maandag, dinsdag en woensdag vinden in groep 3/4. Op vrijdag vervul ik de taak van intern begeleider. Bovendien vervul ik op onze school de taak van de Interne Cultuurcoördinator.

Juf Asha, leerkracht groep 3/4

Hoi mijn naam is Asha Ruedisueli en ik geef op donderdag en vrijdag les aan groep 3/4. Ik vind het belangrijk dat leerlingen in een rijke leeromgeving alle mogelijkheid krijgen zichzelf te ontwikkelen. Ik werk sinds dit schooljaar met veel plezier op OBS de Springplank.

Juf Wilma, leerkracht groep 5/6

Mijn naam is Wilma van den Steenhoven en dit is het tweede jaar dat ik werkzaam ben op OBS de Springplank.  Ik vind het belangrijk dat ieder kind de ruimte heeft in de klas om zich op zijn eigen niveau te kunnen ontwikkelen.  Op dinsdag t/m vrijdag ben ik te vinden in groep 5/6.

Juf Linda, leerkracht groep 5/6, IB

Mijn naam Linda van Klij-Broeders en ben inmiddels 15 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Ik ben op dit moment groepsleerkracht en Intern begeleider van de bovenbouw. Ik vind het belangrijk dat kinderen lekker in hun vel zitten, want dan kunnen ze zich optimaal ontwikkelen. Een fijne samenwerking tussen ouders en school vind ik daarbij van belang.

Ik woon samen met mijn man Dennis en 3 geweldige kinderen (Sam Juul & Madelief) in Geertruidenberg. We gaan graag met z'n vijven op vakantie, dagjes weg of lekker uit eten.

Ik werk op vrijdag in groep 5/6. Op dinsdag werk ik als IB-er.

Juf Saskia, leerkracht groep 7/8

Mijn naam is juf Saskia, 37 jaar en ik werk in groep 7-8 op de Springplank. Ik ben een groot fan van samenwerken en het uitdagen van leerlingen op het gebied van leerstof. Ook vind ik het heel belangrijk dat kinderen zich veilig en gehoord voelen, dat we samen een groep zijn, hier besteed ik veel aandacht aan. Zonder plezier wordt er niet geleerd, dus in onze klas heerst een ontspannen werksfeer, waarin ruimte is voor datgene wat op dat moment nodig is.

Buiten mijn werk ga ik graag op pad met mijn man en 4 kinderen, maak ik regelmatig een diamond painting en bak ik allerlei hartige en zoete gerechten.

Juf Jeanette, leerkracht groep 7/8

Op woensdag en vrijdag ben ik te vinden in groep 7/8.

Meneer Bert, conciërge

Mijn naam is Bert van Spijk en ik ben al jaren conciërge op deze fijne school. Na schooltijd tuinier ik graag en ben lid van het gilde. Ik ben alle ochtenden op school aanwezig. Ik ben dan echt met allerlei verschillende dingen bezig zoals kopiëren, de was, plein schoonhouden en de berging bijwerken. Ik vind het dan reuze gezellig om af en toe een gezellig kletsje te hebben met de kinderen.

Meneer Marcel, RT en ICT

Ik ben Marcel v.d. Einde en werk op OBS de Springplank als RT-er. Op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend komen er verschillende kinderen bij mij om extra hulp en uitleg te geven. Daarnaast zorg ik op school voor de ICT.