Skip to main content

Buitenschoolse/tussenschoolse opvang (BSO/TSO)

Basisscholen  zijn verplicht om  buitenschoolse opvang aan te bieden aan de ouders van de kinderen op school. Beide scholen in ‘s Gravenmoer hebben gekozen om dit door Kinderopvang De Toverdroom te laten verzorgen. 

De Toverdroom is een betrouwbare partner die de buitenschoolse opvang voor de kinderen dichtbij de school kan regelen. Samen met de scholen en het kinderdagverblijf van De Toverdroom aan de Prinsenstaat vormen we tezamen het Kindcentrum 's Gravenmoer en is ons doel een gezamenlijk pand waarin alle voorzieningen van opvang en onderwijs te vinden zijn. 

De BSO in 's Gravenmoer heet Slot Ravot en is gevestigd in de aula van De Wegwijzer. De BSO heeft op de drukke dagen een speciale kleuteropvang in de Springplank (Het Speelkasteel). De jongste kinderen gaan dan samen met een pedagogisch medewerkster in het lokaal naast de kleuterklas spelen, in een rustige omgeving zonder grote kinderen om zich heen. 

De tussenschoolse opvang (het overblijven) wordt ook door De Toverdroom verzorgd. De kinderen eten in de aula van school onder begeleiding van ervaren krachten en gaan daarna (buiten) spelen. 

Wilt u meer informatie over de TSO of BSO? Neem dan een kijkje op onze website: www.detoverdroom.nl

Wilt u meteen uw kind inschrijven voor de TSO of BSO? Dat kan via de link https://www.detoverdroom.nl/inschrijven/

U kunt ook altijd een van de pedagogisch medewerkers van de TSO/BSO aanspreken.

De Toverdroom

Adres: Bergenstraat 1-34944 XE Raamsdonk

Telefoon: 0625226824

Email: detoverdroom@gmail.com

Website: www.detoverdroom.nl

KvK Midden Brabant nr.: 56559836