Opvang

BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG DE TOVERDROOM

Buitenschoolse opvang prettig geregeld

Op OBS De Springplank is het mogelijk om gebruik te maken van buitenschoolse opvang. Deze wordt verzorgd door Kinderopvang De Toverdroom. Een betrouwbare partner die de buitenschoolse opvang voor onze leerlingen op steenworp afstand van de school kan bieden.

Tussenschoolse opvang De Toverdroom

Ook het overblijven op de OBS De Springplank wordt gerealiseerd door Kinderdagverblijf De Toverdroom, in de aula van onze school om precies te zijn. De ervaren krachten van De Toverdroom zijn dagelijks aanwezig en zorgen voor een gezellig uurtje tussen de middag. De leerlingen beginnen met het nuttigen van de door hen meegebrachte lunch. Na de lunch is er tijd voor spel en ontspanning waarbij er zoveel mogelijk buiten gespeeld wordt.

Meer over De Toverboom

Wilt u meer informatie over de TSO of BSO? De pedagogisch medewerkers van de TSO/BSO vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Of kijk op website www.detoverdroom.nl

Klik hier wanneer u direct uw kind wilt inschrijven voor TSO of BSO.

Kinderopvang De Toverdroom

Bergenstraat 1
34944 XE Raamsdonk
T 0625226824
E info@detoverdroom.nl

KvK Midden Brabant nr.: 56559836

Met sprongen vooruit door gedrevenheid.

OBS de Springplank is onderdeel van Stichting Bravoo